Saapa taas nähdä miten aktiivisesti jaksan tätä pyörittää, sillä elämäni on melko, suhteellisen tylsää tällä hetkellä. Aloitampahan kuitenkin.
Tämän piti vähän niinkuin olla johdantona tälle blogille, joten koitetaan tehdä siitä sellainen (tai edes jotain sitä muistuttavaa..). Blogin tarkoituksena on siis olla lähinnä vain kirjoittelupaikka itselleni, "julkiseksi" en sitä ainakaan toistaiseksi ajatellut laittaa. Kaverit ja muut "valitut" saavat sitä lueskella. Ja ehkäpä siitä tulee joskus vain Jussille/Ronille omistettu (vilkaiskaa vasempaan reunaan) oma päiväkirjablogi, josta esim. kasvattaja pääsee seuraamaan päivitetysti netin välityksellä mitä kasvatilleen kuuluu. Aivan kuin ystäväni Laura on tehnyt omille koirilleen, omassa blogissaan.
Tästä ei ole ainakaan tarkoitus tehdä mitään itkuagstiblogia, ja yritän olla siihen sortumatta. Tänne kirjoittelen lähinnä koirakuulumisia, kuvauspuuhia ja ehkä jotain mukavia päivän tapahtumia. Ei siis mitään äärettömän suuria päivityksiä tule joka päivä. Etenkin kuin Rino (tsekkaa vasen reuna) asuu vanhempani kanssa Joensuussa ja itse asun Espoossa. Mutta yritän papparaisestakin blogitella ainakun olen Joensuussa ja teen herran kanssa jotain merkinnän arvoista.. Blogiin ajattelin myös kertoa etenemisestäni Jussin/Ronin hankinnassa. Mitä kasvattajia olen harkinnut, mikä yhdistelmä kiinnostaa ja ehkä jos ja kun päästään sinne pennun  valintaankin. Kaikki siltä väliltä.
Lisäksi ajattelin tätä blogia vähänkuin kuvauspäiväkirjakseni. Kuvaan paljon ja pidän siitä. Se on yksi tärkeimmistä harrastuksistani. Kuvaan hyvin paljon kaikkea, mutta lähinnä sydäntäni ovat eläimet ja yleensäkin kaikki liikkuva. Käyn näyttelyissä ja erinäisissä kilpailuissa kuvaamassa "potrettikuvia", mutta tykkää(isin) kuvata myös esim. niityllä juoksevia hevosia/koiria. Tarkoituksena olisi siis vähänkuin kertoa kuvausolosuhteista, mietteistä ja ehkäpä linkittää jokunen suosikkiotoskin.

Katsotaan mihin näillä eväillä päästään ^^