Ajattelin blogitella hieman, kun ei oikeastaan parempaakaan tekemistä juuri nyt ole ja lisäilin tuossa kuviakin koneelle (juu ja Äitee tykkää ;>). Syön kuitenkin ensin odottavan kaalikeittoni, jottei se jäähdy. Ja kyllä, minä pidän kaalikeitosta, tosin vain mummoni tekemästä, muiden tekemät eivät maistu niin hyvin. *mums mums* Noniin. Nyt päästiin takaisin blogituksen pariin. Kävin jälkiruuaksi hakemassa sekä minulle, että Rinolle mansikoita omasta penkistä. Tuossa vieressä tuo mussuttelee hyvin antautuneesti omia mansikoitaan.
Tämän päivän blogituksessa ei kuitenkaan ollut tarkoitus kertoa vain syömisestä, joten vaihdetaan aihetta.

Olen ollut täällä Joensuussa jo jonkin aikaa, voisin veikata, että kohta kolme viikkoa yhteen menoon. Sillä aikaa on ollut paljon puuhausta ja jutustelua, koirista, kuvailusta sun muusta kahden kaverini kanssa. Paljon ollaan koirien kanssa puuhailtu, varsinkin kun kaverini sain mahdottoman suloisen shelttipennun, Mintun. Ollaan käyty lenkeillä, kuvailemassa ja melkein kaikkea siltä väliltä. Rinokin on lempeänä papparaisena päässyt osaksi Mintun sosialistamista. Herra ei oikein tahdo enää välittää noista partakarvoissa roikkuvista pennuista, saanut tarpeekseen. On kyllä pojan elämään mahtunut paljon pentuja Rekku, Minttu, Paavo, Repe, Aspi ja muut randomit. Kaikki vissiin edustaneet eri rotujakin.
Melkein joka lenkille on lähtenyt kamera mukaan ja hyviä kelejäkin on sattunut (vaikkakin ollaan yritetty säätää tapaamispäivät hyville säille). Alla yksi ehkä onnistuneimmista kuvista. Rajaus ehkä hieman väljä, mutta väreiltään se on omaan silmääni aivan loistava.
1736402.jpg
Eilen myöskin tokoiltiin herran kanssa ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Joko sitä kiinnostaa nykyään enemmän makupalat tai sitten se on rauhoittunut sen verran pentuiästä, että jaksaa muutenkin olla tottelevaisempi. Seuraamiset sujuivat suhteellisen hyvin, mitä nyt välillä ei pitänyt katsekontaktia kovinkaan pitkään, mutta muuten kyllä seurasi todella hienosti. Kaukokäskyinä 'istu' ja 'maahan' menivät myös ihan kivasti, joskin hieman viiveellä välillä. Todella kivasti jaksoi myös pysyä paikallaan ja tuli salamana luokse, joko eteen tai vierelle, käskyn mukaan. Todella ylpeä olin herrasesta, upea mies! Lisäksi ihan huvikseen ajattelin kokeilla vähän näyttelyjuttuja, seisomista ja juoksemista. Rino osasi oikein hienosti juosta lennokkaasti ja voimakkailla askeleilla, vaikkakin välillä "sortui laukalle" (kyllä ravitermit on hyvin hallussa..). Ja sitten kun seistiin, niin ei tarvinnut edes asetelle kun se seisoi oikein kivannäköisesti paikallaan. Hyvin ylpeä olen pojasta <3 En malta odottaa sitä nakuvauvaa :D

Voisin hiukan kertoilla myös muista kuvausreissuistani. Tosin suurin osa nyt, kohta, esille tulevista kuvista on aika 'vanhoja', kesän alkupuolella otettuja. Mutta nyt vasta sain ne koneelle, niin ajattelin laittaa niitä vähän esillekin. Suurin osa kuvista on otettu korkeasaaressa, missä kävin poikaystäväni ja hänen siskojensa kanssa. Reissulta tuli monta oikein mukavaa kuvaa, mutta tähän laitan vain murto-osan, osittain sen takia, etten jaksa enempää käsitellä kuvia ja osittain sen takia, että tässä koneessa oleva kuvankäsittelyohjelma on varsin huono (joten elkää ihmetelkö jos kuvat on jotenkin "huonolaatuisia")

Alla olevat kuvat ovat yksiä suosikeistani reissun kuvista. Hiukan tiikerikuva on vino, mutta älkööt antako sen häiritä. Kasvit tiikerin edessä, sivuilla ja yläpuolella tekevät kuvasta hyvin "viidakkomaisen" ja tunnelmallisen.
1736435.jpg 1736434.jpg

Eläimien lisäksi kuvasin myös erinäisiä kasveja "sademetsätalossa". Niihin sai kaikenlaisia vinkeitä kuvakulmia ja rajauksia. Eikä ko. kasveja pysty kuvaamaan ihan missä tahansa.
 1736451.jpg1736450.jpg

Yhden mukavan otoksen sain myös ollessani kaverini ja hänen koiriensa Mintun ja Timin kanssa lenkillä. Tarkoitukseni oli alunperin kuvata kukkaa ja siinä istuskelevaa mehiläistä, mutta kuva toimii minusta myös näinkin oikein hauskasti. Kuvan nimesin 'Kukkia ja mehiläisiä'.
1736485.jpg

Nyt voisin jatkaa mansikoiden syöntiä ja ahmia samalla kolme koirakirjaa muistuttaessani mieleeni, että mitenkäs niiden pentujen kanssa nyt oltiin ja toimittiinkaan. Mahdollisesti illemmalla saattaa tulla vielä blogitusta koiranhankinnan edistymisestä, mutta katsotaan miten siihen aikaan päivästä kirjoitus lähtee käyntiin.