Eli tuota tuota. Harjakoirasuunnitelmat meni pikkasen uusiksi. Mutta aloitetaan alusta.
Kun olin joululomalla Joensuussa, niin tullessani sinne huomasin samasta junasta purkautuneen kiinanharjakoiran, puuterin. No myöhemmin foorumilla tätä udellessani, että kukakohan olisi mahtanut olla, niin kävi ilmi, että kyseessä olivat Vappu ja Essi (Pinky Twinky Estrella Fugaz). No sovimme sitten Vapun kanssa treffejä Joensuun koirapuistoon, jossa sitten tuli juteltua ummet ja lammet, Essistä ja monista muista harjakoirista, sekä yleisesti rodusta. No jossain vaiheessa juttu sitten lutviutui Wandaan, sen pentuihin ja Lauraan. Olisin tottakai todella kiinnostunut näkemään harjakoiria myös pentuina. Joten Vappu lupaili selvittää Lauralta, että olisiko OK, jos tulisin niitä rapsuttelemaan.

No Joensuunreissut hiiteen :D
Vappu sitten selvitteli asiaa ja Lauralle sitten kävikin, että tulemme katsomaan pentuja, ja näinhän me teimme kaunis lauantaipäivä 10.1.2009. Heti kun asuntoon pääsin ja näin pennut, meinasin kyllä sulaa paikalleni. Kaikki olivat ylisuloisia nappuloita, mutta yksi oli ylitse kaikkien :D "Roger" (Windy Willow's Azorean Breeze), se pikkuotus nättine läsipäänaamoineen kyllä sulatti sydämen. Olin sitä jo aikaisemmin kuvissa nähnyt ja pitänyt sitä komeimpana niistä kaikista pennuista. no siinä sitten ihailtiin pentuja n.4h ja juteltiin mukavia, yksi sähkökatkoskin mahtui mukaan :D Kun koitti lähdön aika, tuntui kyllä surkealta ajatella, että ukko jää sinne. (Olin olettanut porukoiden olevan niin allergisia ja täysin ajatusta vastaan..)

Kotiin kuitenkin päästyäni, selitin porukoille miten *tuitui* vauva oli ollut, ja ihan täysin yllättäen isäni tokaisi "No osta se". Mun leuka kyllä siinä vaiheessa taisi kolahtaa lattiaan. Piti kyllä muutamaan kertaan varmistella, että olikohan se nyt ihan tosissaan. Keskusteltiin asiasta muutenkin tosi paljon illalla ja tultiin siihen tulokseen, että eiköhän se pentunen voisi tänne asettua, mikäli se kasvattajalle vain sopii.
Siinä sitten minä itse puntaroin koko illan, yön ja aamun, että onko aika hyvä vai ei. Punnitsin eri vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, kunnes tulin siihen tulokseen, että kyllä se aika on hyvä, jos siitä vain tekee hyvän. Se on aina vain järjestelykysymys.

No soitin sitten tänään 12.1, kasvattajalle ja kysyin lähtisikö poika mahdollisesti meille. Ja juteltiin muutenkin kaikenlaista suvusta, terveydestä ja muusta olennaisesta. Sovittiin, että tullaan "allergiatestaamaan" nuo porukat sinne tiistaina ja mikäli mitään järjettömän suurta oiretta ei esiinny, niin poika tulisi sitten mahdollisesti meille.
Nyt odotellaan <3