Tämä on tällainen pikablogaus ja nopea katsaus menneisiin! ;P

Läksimme siis Espooseen tervehtimään kaikkia pitkästä aikaa. Menomatkalla junassa Jussi oli kokenut konkari ja veti lahjakkaasti unta palloon lähes koko matkan. Hienosti se jo itse kiipeää junaan, eikä sitä tarvitse sinne nostella. Saimme myös seuraa hetkeksi nuoresta tytöstä ja matkan varrella paljastuikin, että tytön äidillä on melko lähellä Joensuuta porokoiraknneli ;D Ehkä palaamme joskus asiaan ;))
Majoituimme ylläriylläri isäni luokse, ja Jussi oli taas hyvin iloissaan kun pääti tuttujen naamojen rapsuteltavaksi pitkästä aikaa :)

Torstaina 11.2 suuntasimme Jussin kanssa kulkumme Kannelmäkeen kasvattajan tykö. Lähinnä menimme sinne katselemaan pentuja jotka Misty oli saanut n. 8 viikkoa sitten. Mutta tottakai ihan yleisesti moikkaamaan ja näyttäytymään kasvattaja Lauralle :) Pennut olivat ehkä maailman söpöimpiä otuksia, varsinkin pikkuherra Hartsa Harald, joka oli minun suosikkini jo heti ensimmäisestä kuvasta lähtien :P Jussi oli pennuista hiukan mustasukkainen. Se yritti punkea väliin, mikäli lellittelin pentuja liikaa. Lisäksi se oli hyvin hämmentynyt, että mitä tuollaiset pikkuoliot oikein olivat. Se ei oikein osannut leikkiä niiden kanssa, eikä oikein tiennyt että mitä niiden kanssa pitäisi tehdä :P Siispä herra tyytyi seuraamaan sivusta ja silloin tällöin pentua nuuhkaisemaan.

Perjantaina 12.2 olikin sitten harjistreenien aika. Jussi jälleen jo treenipaikan pihassa oli aivan intopiukassa, kun huomasi mihin mennään. Treenailut sujuivat ihan hyvin. Jussi malttoi seistä oikein kivasti ja pöydällä se oli OK:sti. Edelleen se on hyvin varautunut, eikä tykkää hiplattavana olemisesta, mutta mukautuu tilanteeseen. Nykyään minun tosin pitää pitää siitä kiinni, koska muuten se väistää niin paljon, että humpsahtaa pöydältä alas. Muuten ihan kelpo otus. Juostessa se on nyt ottanut elämäntehtäväkseen kiskoa edellä menevän perään, joka tietty pilaa osittainsa liikkeitä, joten tätä olisi treenattava.

Lauantaina 13.2 olikin sitten suuri päivä! Nimittäin virallinen silmä- ja polvirtarkastus! Ensin meinasi käydä matti myöhäisesti, kun unohdin rekkarit kotiin (isälle) ja niitä piti sitten takaisin lähteä hakemaan. Mutta olimme sitten kuitenkin ihan jokusen 5-10 minuuttia myöhässä. Ensin odottelimme aika pitkään aulassa omaa vuoroamme, mutta loppujen lopuksi pääsimme sitten tarkistettavaksi. Jussi oli ihan nätisti paikoillaan tarkastamisen aikana, vaikka varmasti oli epämieluisaa, kun joku vieras ihminen hösii pään luona ja härkkii silmien lähellä kaiken maailman vekottimilla. Jussin "tarkasti" myös opiskelija, joten Jussi sai osakseen tuplakäsittelyn.
Tulokset olivat ihan hyvät, eikä silmissä/polvissa mitään vikaa ollut. Tässä tarkemmat tulokset;

Molemmista silmistä löytyi lasiaisjuosteita ja PPM rihmat, mutta niillä ei oikeastaan ole mitään merkitystä esim. terveyden tai jalostuksen kannalta.
Kokonaisuudessaa kirjattiin seuraavaa;
"muutama pigmenttipiste takakapselissa, ei merk.
hieman lasiaisjuosteita, ei merk.
iris-iris PPM
"
Polvet oli täysin terveet, eli 0/0!

Tarkastajana oli pieneläinlääkäri Sari Jalomäki!

Niin ja automatkan Jussi istui aivan ventovieraan lapsen sylissä, eikä ollut siitä moksiskaan. Ja meni syliin vielä ihan omaehtoisesti. Tänä lapsi oli siis kasvattaja Lauran siskonpoika (muistaakseni? :D).

Tiistaina 16.2 oli jälleen harjistreenit. Nämä treenit menivät paljon huonommin kuin edelliset. Jussi ei jaksanut keskittyä pätkän vertaa ja hösläsi ihan omiaan. Seistä se ei juuri malttanut ja juoksemisetkin olivat vain yhtä kiskomista. Pöydällä se oli "normaaliin tapaan" pidättyväinen, mutta olipahan kuitenkin. En ollut treeneihin juuri ollenkaan tyytyväinen, mutta oli kuitenkin ihan kiva käydä pitkästä aikaa :)

Muina päivinä ei sitten mitään erikoislaatuista tapahtunutkaan. Kuhan öllöteltiin ja möllöteltiin. Paluumatka meni hyvin ja Jussi hyvin otti unta myös tämän matkan aikana, vaikka nyt eläinvaunussa olikin vähän enemmän vipinää. Reipas junailijapoika se siis on! :))